Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015

Συνταγή για πάστα ελιάς

πάστα από ελιές
Πάστα ελιάς

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της ελιάς. Εκτός όμως από τις φρέσκιες ελιές που μπορούμε να παρασκευάσουμε αυτή την εποχή, γιατί να μην φτιάξουμε κι ένα νοστιμότατο άλειμμα από ελιά, ιδανικό για το ψωμί ή για συνοδευτικό στα μεζεδάκια μας.


Η συνταγή μας είναι για μια ελαφρά πικάντικη πάστα, εύκολη, γρήγορη και περιλαμβάνει: ελιές καλαμών, καρύδια, καυτερή πιπεριά και κάπαρη.



Κατανάλωση εντός 10 ημερών. Αν θέλετε να διατηρηθεί λίγο περισσότερο, προσθέστε 1/2 έως 1 κουταλάκι λεμόνι κατά την παρασκευή.
Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου