Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

Αμυγδαλωτά μπισκότα

Αμυγδαλωτά
Αμυγδαλωτά μπισκότα

Τα αμύγδαλα αυτή την εποχή είναι φρέσκα και άφθονα στην αγορά. Φέτος μάλιστα, ήταν η χρονιά που οι αμυγδαλιές ήταν φορτωμένες αμύγδαλα!


Τα αμύγδαλα είναι σπουδαία τροφή, μπορούμε να τα φάμε ωμά όπως είναι ή να τα χρησιμοποιήσουμε σε πολλές γευστικές εφαρμογές, όπως γλυκά, φαγητά, ροφήματα.
Ας φτιάξουμε λοιπόν σήμερα μια εύκολη συνταγή για πολύ νόστιμα μπισκότα αμυγδάλου!
Θα χρησιμοποιήσουμε αμυγδαλόψιχα ψιλοκομμένη, σιμιγδάλι,
ούζο, ζάχαρη ή μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού και λίγο βούτυρο λιωμένο, και με το μείγμα αυτό θα φτιάξουμε τα μπισκοτάκια και θα τα ψήσουμε σε μέτριο φούρνο για 15-20 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν..
Δείτε τις οδηγίες με εικόνες:



Καλή Επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου