Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015

Πώς φτιάχνουμε πράσινα ντοματάκια τουρσί

φτιάχνω πράσινα ντοματάκια τουρσί
Ντοματάκια τουρσί
Οι πράσινες ντομάτες είναι ιδανικές για τουρσί, το ίδιο φυσικά και τα ντοματάκια cherry.


Αν μάλιστα είσαι αναγκασμένος να κόψεις όλα τα ντοματάκια από την ντοματιά εξαιτίας επιδρομής εντόμων (βρωμούσες,) πρέπει κάπως να τα αξιοποιήσεις. Έτσι βρέθηκα κι εγώ με αρκετά άγουρα ντοματάκια, πράσινα και πορτοκαλί, και το τουρσί ήταν μια πολύ καλή ιδέα!





Μπορείτε βέβαια να δοκιμάσετε κι άλλους συνδυασμούς, όπως το αποξηραμένο κρεμμύδι με κόκκινη πιπεριά, ζάχαρη με μαύρο πιπέρι ή ότι άλλο ταιριάζει στη γεύση σας! Σημείωση: Αν δεν θέλετε να μαλακώσουν πολύ, αφήστε τα λιγότερο μέσα στο μείγμα που βράζει, το πολύ 30 δευτερόλεπτα. Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου